linkki täysikokoiseen kansikuvaan (uusi ikkuna)

VAARALLISEN HENKILÖN KOHTAAMINEN USB
Kurki Video 2006/2014
USB-muisti, tiedostot 576p25 mpeg4, 4:3 stereo
kieli FIN

USB-muisti
299,00 € + alv 24%
toimituskulut
9,90 € + alv 24%
   

VAARALLISEN HENKILÖN KOHTAAMINEN USB

Paketti tarjoaa käyttöösi 17 erillistä videota sekä kokonaisen 22-minuutin koulutusvideon USB-muistitikulla, videotiedostoina.


Käytä videoita osana nykyistä powerpoint-esitystäsi.

Voit liittää haluamasi videot esim. osaksi omaa powerpoint-koulutusaineistoasi. Materiaali toimitetaan näppärästi kuljetettavalla USB-muistitikulla, joka ei kärsi naarmuista tai pölystä kuten perinteiset DVD-levyt. Voit toistaa videoita suoraan muistitikulta tai kopioida niitä oman tietokoneesi kovalevylle.


Elävää videokuvaa ja havainnollista grafiikkaa henkilöturvallisuuskoulutukseen!

Usein elävällä kuvalla saa kerrottua asiat nopeammin ja havainnollisemmin. Nämä videot sisältävät kaiken oleellisen liittyen henkilökunnan turvallisuuskoulutukseen.

Erillisten videoiden pituudet ovat n. 20 sekunnista kolmeen minuuttiin ja ne ovat toistettavissa kaikilla yleisimmillä nykyaikaisilla mediatoisto-ohjelmilla, (mm. Windows MediaPlayer, VLC player jne.). Kaikki videot MP4-videotiedostoja.


USB sisältö:

Koulutusvideossa käydään läpi vaarallisen henkilön kohtaamistapahtumia erilaisten fiktiivisten tilanteiden kautta. Ensin näytetään tapahtuma kokonaisuudessaan ja sen jälkeen tarkastellaan kohtaus uudelleen kouluttavasta näkökulmasta. Erilaisia uhkatilanteita syntyy mm. opetustilanteessa, kadulla, kaupassa, virastossa, vastaanottotiskillä, toimistossa. Kaikki kohtaukset tukevat toisiaan joten tietoa on helposti sovellettavissa kaikille eri palvelualoille. Video sisältää myös hätäilmoituksen teko-ohjeet. Asiat esitetään ymmärrettävällä tavalla ja esimerkkien avulla ne myös jäävät helposti mieleen.

Erillisiä videoita yhteensä 17 kpl ja lisäksi yhteneväinen 22 minuutin mittainen ohjelma.


TAUSTAT

Suomalaista tuotantoa oleva turvallisuusalan koulutusvideo. Tuotanto Kurki Video.
Turvallisuusalan asiantuntija Eastsec Oy. (linkki) www.eastsec.net

PALAUTE

Tuotteesta saatu asiakaspalaute on ollut positiivista niin viranomaistahojen kuin yrityssektorinkin puolelta. Opetettu perustoimintamalli on helposti sovellettavissa eri ympäristöihin ja asioiden esilletuontitapa on palautteiden mukaan selkeää ja asiallista.

”Kerrassaan hyvä tuote ja varmasti monelle työpaikalle tarpeellinen apuväline ja keskustelun herättäjä.”

 – Totti Karpela, Pääkouluttaja / Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy”